COLWAY ČESKÁ REPUBLIKA COLWAY ČESKÁ REPUBLIKA COLWAY ČESKÁ REPUBLIKA COLWAY ČESKÁ REPUBLIKA COLWAY ČESKÁ REPUBLIKA

MOJE COLWAY

Nepřihlášen
Klient

GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů.

Vážení zákazníci od 25. 5. 2018 platí nové nařízení Evropské unie o nakládání s osobními údaji obecně známé pod zkratkou GDPR. ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb o ochraně osobních údajů, obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679. V souvislosti s tím je nezbytné, aby každý zákazník e-shopu souhlasil se zpracováním osobních údajů provozovatelem e-shopu za účelem vyřízení objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Kupující má také  právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti kupujícího doručené prodávajícímu odstranit z databáze.

Prodejce a provozovatel internetového obchodu uchovává informace o kupujících v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy České republiky Osobní údaje kupujících jsou zabezpečeny proti zneužití a použity pouze pro realizaci objednávek, služeb a účetních operací. Tyto údaje prodejce v žádném případě nepředává žádné třetí osobě, s výjimkou případné zákonné povinnosti o účetnictví, či zákonného sdělení jiné informace, a dále s výjimkou přepravců pověřených prodávajícím dodáním zboží; těm jsou sdělovány pouze údaje, které jsou nezbytné pro doručení zboží. 

Pokud budete chtít využít práva o odstranění osobních údajů z databáze, zašlete písemný nesouhlas a tyto údaje budou odstraněny v nezbytně nutném rozsahu. S odsouhlašením obchodních podmínek zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Telefon: +420 596 411 182 | +420 605 222 665 | GDPR | © 2006-2019 COLWAY Česká republika