Novinka! FungiCol - Funkční Adaptogeny

Adaptogenní Fungoterapie

 

Fungoterapie je forma léčby vycházející z tradiční čínské medicíny, která se zaměřuje na léčbu řady onemocnění a spočívá ve využití zdraví prospěšných vlastností vzácných přírodních hub. V současné době jsou houby znovuobjeveným bohatým zdrojem mnoha účinných látek s léčivým účinkem, které využívá stále více uvědomělých lidí hledajících přírodní metody všestranné a účinné podpory svého organismu.

Odhaduje se, že asi 700 druhů hub má prozdravotní účinky a asi 200 z nich se získává z přírodních lokalit v zemích dalekého východu. Právě odtud pochází tři nejpopulárnější druhy hub, které jsou obecně uznávány jako léčivé - Reishi, Cordyceps a Maitake, které jsou součástí nového doplňku stravy COLWAY - FungiCol!

Laboratorní výzkumy potvrzují, že houby jsou přirozenými silnými zásobárnami mikroprvků, které jsou nezbytné pro správné fungování buněk našeho těla.

Mezi nejdůležitější aktivní látky hub patří polysacharidy, glykoproteiny a enzymoví inhibitory. Jsou významně zodpovědné za imunostimulační a protinádorové vlastnosti hub, které je obsahují. Mnoho studií dokazuje, že mohou vykazovat silné posilující, protivirové a protirakovinné vlastnosti. Navíc působí proti parazitům, hubám a bakteriím a mají protizánětlivé účinky. Kromě toho regulují hladinu cukrů a lipidů v krvi. Uměním je však správná extrakce těchto bohatých na unikátní složky hub, která by umožnila zachování všech jejich vlastností v nezměněné formě. Naštěstí má COLWAY ověřená a účinná řešení!

Stále častěji se hovoří také o silných adaptogenních vlastnostech hub v souvislosti s posilováním tělesné odolnosti vůči stresu a udržováním jeho vhodné rovnováhy.

Adaptogeny funkční - regulují správnou funkci celého "systému" a obnovují fyziologickou rovnováhu našeho těla, což je dnes velmi požadovaná homeostáza. Zároveň nám poskytují přirozenou energii, která je nezbytná pro účinné zvládání každodenního stresu.

FungiCol - je založen na mimořádně vzácných houbách, jako jsou:

 

Ganoderma, Cordyceps, Hericium, Maitake nebo Chaga,

patřících do skupiny mimořádně silných funkčních adaptogenů,

které nejen účinně odstraňují účinky chronického stresu, ale také prokazují imunostimulační účinky a zlepšují výkon organismu a jeho intelektuální schopnosti.

 

Tyto adaptogeny také zvyšují fyzickou a duševní výkonnost a normalizují funkci mnoha orgánových systémů, zejména prostřednictvím jejich účinku na neuroendokrinní systém. Aktivní složky obsažené v těchto unikátních fungoterapeutických extraktech prokazují mnohostranný funkční účinek, včetně pozitivního vlivu na imunitní systém, ochranu organismu proti stárnutí buněk, podporu oběhu krve, zlepšení fyzické výkonnosti, pomoc při redukci únavy a odstranění účinků stresu.

 

FungiCol je přírodní doplněk stravy od COLWAY,

založený na vícevrstevnatém a synergickém účinku

mnoha hub s různorodými vlastnostmi

fungicol slozeni

Reishi (Ganoderma, Lesklokorka Lesklá) - Podporuje imunitní systém, pomáhá udržovat normální cholesterol a reguluje funkci kardiovaskulárního systému.

Cordyceps (Housenice Čínská) - Zvyšuje vitalitu a fyzickou a duševní aktivitu. Bojuje proti únavě a zlepšuje náladu.

Hericium (Korálovec Ježatý, v angličtině je známý jako Lví hříva, Lion's mane)  - Prokazuje neuroprotektivní účinky, zlepšuje náladu a kvalitu spánku, snižuje úzkostné stavy a chrání trávicí systém před záněty.

Maitake (Trsnatec Lupenitý) - Reguluje metabolismus, zvyšuje životní energii a synergicky s Hericium  snižuje krevní tlak a působí proti cukrovce.

Chaga (Rezavec Šikmý) - Nejsilnější známý antioxidant a protizánětlivý účinek pro člověka. Číslo 1. na seznamu ORAC. Stále se používá na Sibiři k léčbě rakoviny. Má cytotoxický účinek na již existující nádorové buňky.

Je třeba si všimnout, že díky tak unikátnímu složení FungiCol - eliminujícímu účinky chronického stresu a stimulujícímu imunitní systém, normalizuje činnost celého organismu. Pomáhá tak udržet ho dlouhodobě v dobré duševní a fyzické kondici.

 

Aktivní složky obsažené v houbách posilují celý organismus, dodávají mu energii a životní sílu. Proto se

 

FungiCol zejména doporučuje lidem,

kteří jsou pod stresem, unavení, oslabení

a kteří vykonávají zvýšenou fyzickou aktivitu,

stejně jako těm s oslabenou imunitou.

 

Doplněk stravy FungiCol lze také široce používat jako podpůrný prostředek při odstraňování účinků mnoha civilizačních onemocnění, jako jsou:

 

obezita, cévní choroby, nádory,

alergie, nervové choroby, deprese a cukrovka.

 

Díky tradiční fungoterapii podávané dnes v moderní formě snadno stravitelného doplňku v pohodlně polykatelných kapslích - můžeme využívat moudrosti a zkušeností tradiční čínské medicíny k podpoře a ochraně našeho organismu každý den.

 

fungicol

ZOBRAZIT PRODUKT2